Tuinontwerp op maat
Het eerste contact is een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Het is belangrijk om het huis en tuin te zien, zodat het tuinontwerp hierop kan aansluiten.
Ik maak eerst een schetsontwerp waar aanvullingen en veranderingen in aangebracht kunnen worden. Om uw tuinwensen om te zetten naar een passend plan hebben we geregeld persoonlijk contact. Zo groeit er een definitief ontwerp waar u zich helemaal in kunt vinden.

Beplantingsplan
Een tuin wordt een tuin door zijn beplanting. Voor een evenwichtige beplanting kunt u bij mij terecht om een ontwerp te laten maken. In een beplantingsplan wordt rekening gehouden met de juiste planten op de juiste plaats, zodat uw tuin onderhoudsvriendelijk is en de planten goed tot hun recht kunnen komen.
Ook hier vertaal ik uw wensen naar een plan wat u aan zult spreken. Variabelen als kleur, wintergroene planten, transparant of robuust, ingetogen of juist uitbundig spelen een rol.

Tuincoach
Samen werken in de tuin, uitleg geven over onderhoud, snoei en bodemverzorging of juist alleen beantwoorden van specifieke vragen zijn zaken die u zich hierbij voor kunt stellen.
Naar wens maak ik een persoonlijk seizoensdagboek met daarin de specifieke activiteiten voor uw tuin per seizoen, afgestemd op uw planten, struiken en bomen.
Ik word altijd erg blij van de tuin. Dat wil ik graag aan u overdragen!

Tuinonderhoud
Als u zelf geen ambities heeft om in de tuin te werken neem ik dat graag van u over.